Regmerge

Jeg gjorde det, så fant denne registretilpasningen som ‘løser’ problemet. Innholdet i nøkkelen lagres i en .reg -fil på datamaskinen. Klikk på pilene for å åpne den neste grenen av mapper til du finner det du leter etter. Windows -registret er et skummelt sted ved første øyekast. Det er et sted hvor strømbrukere kan endre Windows -innstillinger som ikke er avslørt andre steder.

  • Du kan ikke gjøre mye med prøveversjonen, men du kan få en god følelse av hva programmet er i stand til før du betaler $ 28-avgiften for å låse opp alle funksjonene.
  • Når brukeren er ferdig, kan du gå tilbake til økten der alle programmene dine fremdeles kjører.
  • Hvis du ikke klikker på dette, endrer du bare innstillingene for den gjeldende mappen.
  • De kan fjernes manuelt med et registerredigeringsprogram eller valgfri programvare.

Still skjermspareren til noe fra rullegardinlisten, eller la bare “Blank” -innstillingen. Den viktige delen er å sørge for å merke av i boksen “På CV, vis innloggingsskjerm” og angi “Vent” til hvor mange minutter du måtte ønske, og trykk deretter på “OK”. Et annet alternativ for å deaktivere Superfetch er ved å redigere registeret på datamaskinen din, et alternativ som gir deg litt mer fleksibilitet enn tjenestelisten ovenfor.

Datahjelp

PC-en din er også full av personlige data som brukes til sporing og markedsføring, for ikke å nevne falske formål som identitetstyveri. Noen ganger går selv den raskeste maskinvaren fast. Hvis du nylig har installert en ny maskinvarekomponent som et RAM eller oppgradert grafikkort, kan det være problemet. Bruk det første tipset i programvareseksjonen i denne artikkelen for å sjekke om driverne til den nylig installerte komponenten fungerer bra eller ikke. Hvis driverne er fine og oppdaterte, må du fjerne komponenten og se om PC-en din fungerer bra eller ikke. Hvis det er problemet, må du gå til et servicesenter for å finne ut hva som forårsaker problemet eller få komponenten byttet ut.

Installer Nå Skriften Som Skaper Problemet

Windows 10 Home inkluderer ikke gpedit.msc, slik at du kan aktivere / deaktivere OneDrive-integrering i Windows 10 ved å manipulere Registerredigering (regedit.exe) i stedet. Det er imidlertid enklere enn metoden som er beskrevet ovenfor, siden du ikke trenger å navigere til flere steder.

I dette tilfellet klikker du direkte på Alternativer ergonomi. Fordelen med My People er at du kan chatte med kontaktene dine på tvers av ulike applikasjoner innen noen få få klikk. For eksempel rgss202j.dll kan du med Skype sende og motta meldinger og filer, initiere samtaler og mer. Slik bruker du det, og deaktiverer hvis du hater det. Les mer, og det vil dukke opp over personens ikon i oppgavelinjen, stor og animert. Dessverre kommer denne nyttige funksjonen til en pris.

Leave a Reply